Meesters in fijnmechanica

Sinds 1983 bewerkt MetalTech metaal en kunststof tot fijnmechanische onderdelen en modules

Meesters in fijnmechanica

Sinds 1983 bewerkt MetalTech metaal en kunststof tot fijnmechanische onderdelen en modules

Meesters in fijnmechanica, toppers in topsealmachines

Welkom bij MetalTech, meesters in fijnmechanica en machinebouw. Sinds 1983 bewerkt MetalTech metaal en kunststof tot fijnmechanische onderdelen en modules. Daarnaast produceren we Topsealmachines in alle soorten en maten. Onze opdrachtgevers vindt u ondermeer in de medische sector, filmindustrie, machinebouw en voedingsmiddelenindustrie.

Alles is traceerbaar

Als het aankomt op honderdsten van millimeters, zoals in onze productielijnen, dan is strakke kwaliteitsbewaking een eerste levensbehoefte. Niet alleen in de fabricage, maar ook in alle processen daaromheen. In 1998 werden we voor het eerst ISO-gecertificeerd en sindsdien hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Zo kent ons ERP-systeem vandaag de dag ruim 19.000 artikelen. Elke order heeft een eigen barcode, die uw gegevens direct koppelt aan alle actuele en historische orders, inclusief tekeningen, facturen en andere correspondentie. Het complete dossier onder de knop.

De mens in MetalTech

Met zoveel precisie in productie en details in digitale dossiers zou je een Big Brother-gevoel kunnen bekruipen. Maar niet bij MetalTech. Wat ons betreft is menselijkheid een groot goed. We vinden het dan ook belangrijk om in alles wat we doen warmbloedig te zijn. Gastvrij, belangstellend en meedenkend.

CAM

Plan-de-CAMpagne

Plan-de-CAMpagne is een door Bemet International BV ontwikkeld werkvoorbereidingsysteem speciaal bedoeld voor de productie industrie. Doordat Bemet dicht bij MetalTech staat, wordt het pakket voortdurend aangevuld met nieuwe functionaliteit die voor de klanten van belang zijn…

Naast de productie van fijnmechanische onderdelen heeft MetalTech een naam hoog te houden als machinebouwer.

bekijk onze topsealmachines

Fijnmechanica en topsealmachines; dat zijn de specialismen van metaalbewerkingsbedrijf MetalTech uit Weesp. Dankzij meer dan een kwart eeuw ervaring en een state of the art machinepark, rollen dagelijks duizenden fijnmechanische onderdelen, halffabricaten en topsealmachines van de band.

Naast fijnmechanica en verspaning kunnen bedrijven ook bij MetalPack terecht voor machinebouw. Topsealmachines, om precies te zijn. Deze verpakkingsmachines worden verkocht binnen branches zoals de luchtvaart, medische instanties of de voedingsmiddelenindustrie.