Machinefabriek

Als het gaat om fijnmechanica in metaal of kunststof is MetalTech meer dan u van een klassieke toeleverancier mag verwachten. We zijn een flexibele, betrouwbare partner die het complete proces kan begeleiden, van ontwerp en prototype tot serieproduct.

Engineering

Onze opdrachtgevers praten vaak al in een vroeg stadium met onze technische medewerkers. Dat levert winst op in tijd, kennis en vaak ook kosten. De eerste CAD/CAM tekeningen? Tips voor functionele verbetering? Een prototype? Een ongenadig strenge testfase? Assemblage? Of kant en klare serieproductie… Wat u ook vraagt en in welke fase we ook instappen, MetalTech levert maatwerk van topkwaliteit.

Wij bewerken de meest uiteenlopende staalsoorten, maar ook non-ferro metalen en kunststof. Onze onderdelen vinden hun plek bijvoorbeeld in hifi-sets, medische apparaten, filmcamera’s, snijmachines en auto-onderdelen.

Vernieuwing

De drang naar innovatie zit ons in de genen. Innovatie in producten, processen en, minstens zo belangrijk: het op peil houden van onze kennis. Alle gespecialiseerde medewerkers volgen regelmatig cursussen en trainingen, zodat we de nieuwste inzichten en technieken voor u kunnen laten werken. Vernieuwing en kwaliteitsbewaking ziet u ook terug in de apparatuur die we gebruiken.

Neem bijvoorbeeld onze Kawasaki robot met vision systeem, die u hier in actie kunt zien. Deze mechanische medewerker herkent en behandelt de verschillende onderdelen op basis van zijn eigen camerabeelden. Of kom eens kijken in onze meetkamer, waar uw bestelling binnen de strengste toleranties wordt gecontroleerd met gekalibreerde meetapparatuur.