Topsealmachines

Topsealmachines

Naast de productie van fijnmechanische onderdelen heeft MetalTech een naam hoog te houden als machinebouwer. Topsealmachines, om precies te zijn. Voor groot- of kleinverbruik, helemaal handmatig of grotendeels automatisch, we hebben ze allemaal in het assortiment.

De Topsealfamilie

Op dit moment zijn er acht loten aan de stam:

MetalPack handsealmachine, type 190

Wie niet groot is, moet slim zijn. Deze compacte MetalPack Type 190 heeft dan ook een aantal bijzondere en ijzersterke eigenschappen.

• Folierol niet achter, maar boven de machine. Dat bespaart ruimte!
• Uniek sluitmechanisme. Met zijn lichte
bediening en hoge sluitdruk is hij sterker dan alle andere sealmachines in zijn klasse.

MetalPack handsluitmachine, type 227

Een machine waarmee u aluminium schalen vrijwel lekdicht kunt sluiten, zonder dat u elektriciteit nodig hebt. Het materiaal roest niet, de lagers zijn zelfsmerend en een slim mechaniek zorgt ervoor dat de bedieningskracht 50x wordt vergroot. Licht, makkelijk en bijna onderhoudsvrij.

MetalPack sealmachine, type 240 C

U geeft uw heerlijke producten het liefst mee in een mooi schaaltje en dat is niet altijd rechthoekig. Echt chique wordt het pas als uw sealmachine het folie ook perfect langs de randen afsnijdt. Wij hebben goed nieuws voor u. De nieuwste loot aan de stam is de MetalPack Type 240 C, met automatische foliedoorvoer en contourmes.

MetalPack handsealmachine, type 290

Kunststof en aluminium schalen sluit u simpel en doeltreffend met deze machine. Met hittebestendige folie sluit u de verschillende compartimenten van elke schaal af. Dankzij de verwisselbare inlegringen kunt u verschillende soorten schalen sealen. De verwarmde sealplaat is dankzij een anti-aanbaklaag makkelijk schoon te houden en ook bij dit apparaat heeft u geen brute kracht nodig.

MetalPack handsealmachine, type 290C

Steek uw producten in een maatpak
Wat de vorm van uw schaal ook is, de MetalPack Type 290C snijdt de folie perfect op maat. Zo maakt u een eind aan die rechthoekige randen om een rond bord of een ovaal schaaltje. Wat het merk of de vorm van uw schaal ook is, wij maken een superscherp contourmes, speciaal voor u. Dat oogt pas chique: uw heerlijke producten in een maatpak!

MetalPack handsealmachine, type 325

Werkt u met 1/2 Gastronorm schalen van kunststof of aluminium? Dan is dit de sealmachine voor u. Op verschillende plaatsen inzetbaar. Bovendien praktisch onderhoudsvrij, dankzij zelfsmerende lagers en roestvrije onderdelen. De sealplaat is met zijn anti-aanbaklaag snel te reinigen en zorgt voor een lekvrije sluiting van de verschillende compartimenten. De grootste schaal die u kunt verwerken meet 325 x 265 mm en ook bij deze machine kunt u verschillende inlegringen gebruiken.

MetalPack sealmachine, type 325 V/G

Ons paradepaardje: bewaar uw kostbare voedingsmiddelen onder beschermende atmosfeer. Met deze halfautomatische sealmachine kunt u kunststof en aluminium schalen vacumeren, begassen en sluiten. Daarmee blijven etenswaren langer vers en goed van kleur. Met een dubbele mal kunt u ook menuschalen sealen. Alle parameters (tijd, druk en temperatuur) kunt u opslaan in het geheugen en dankzij het snelwisselsysteem zijn de mallen vrij eenvoudig te verwisselen.

MetalPack trolley

Misschien kent u onze topsealmachines type 290 en 325. Twee uitstekende handbediende machines waarmee u kunststof en aluminium schalen kunt afsluiten met hittebestendige folie. Een van de pluspunten is dat u ze kunt verplaatsen, u bent niet aan één plek gebonden. Maar u hebt wel een stabiel werkblad nodig waar de machine op kan staan. Daar hebben wij wat op gevonden!