MetalPack handsealmachine, type 325

MetalPack handsealmachine, type 325

Kunststof en aluminium schalen sluit u simpel en doeltreffend met deze machine. Met hittebestendige folie sluit u de verschillende compartimenten van elke schaal af. Dankzij de verwisselbare inlegringen kunt u verschillende soorten schalen sealen tot maximaal 1/2 Gastronorm. De verwarmde sealplaat is dankzij een antiaanbaklaag makkelijk schoon te houden.

Door het speciale sluitmechanisme wordt met een lichte bediening een grote sluitdruk verkregen. De machine is hierdoor snel en makkelijk te bedienen.

Leaflet

leaflet_t325NL_P2016.pdf

Naaldrol (optie)

Standaard wordt de machine met een gladde drukrol geleverd. Indien gewenst, kan de machine geleverd worden met een drukrol welke is voorzien van naalden. Deze zorgen ervoor dat de sluitfolie geperforeerd wordt.

Inlegring

Inlegringen kunnen uitsluitend geproduceerd worden nadat tekening(en) en/of monsterschalen ontvangen zijn. De gefreesde inlegring dient op de ondertafel of de adapterplaat geplaatst te worden. Er is een adapterplaat benodigd als er een inlegring benodigd is waarvan de schaal maximaal de menu afmetingen heeft. ( 227 mm). De onderzijde van de inlegring correspondeert met de ondertafel of de adapterplaat, de bovenzijde met de te sluiten schaal. Elke inlegring is voorzien van een siliconensnoer, welke zorgt voor ondersteuning op de juiste plaatsen en tevens een isolerende werking heeft. Voor elk type schaal is een andere inlegring benodigd. De inlegringen zijn gemakkelijk uit te wisselen.

Adapterplaat

Met behulp van een speciale adapterplaat kunnen diverse inlegringen welke vervaardigd zijn voor het Type 290 ook op Type 325 gebruikt worden.

Technische specificaties

Vermogen:
Spanning:
Stroom:
Foliebreedte:
Folierol diameter:
Folierol kerndiameter:
Werktemperatuur:
Afmetingen (b x d x h):

Verzendafmetingen:
Verzendgewicht:

1,7 kW
220/240 Volt – 50/60 Hz
7,2 ampère
335 mm maximaal
Ø 200 mm maximaal
Ø 76 mm
100 – 200° C (instelbaar)
geopend, 45 x 54 x 55 cm
gesloten, 45 x 60 x 20 cm
66 x 48 x 30 cm
30 Kg

Foto Impressie