Werken bij

Werken bij MetalTech

Vacature CNC-frezer

Over MetalTech BV
Sinds 1983 bewerkt MetalTech metaal en kunststof tot fijnmechanische onderdelen en modules. Daarnaast produceren we Topsealmachines in alle soorten en maten. Onze opdrachtgevers vindt je onder meer in de medische sector, filmindustrie, machinebouw en voedingsmiddelenindustrie.

De mens in MetalTech
Met zoveel precisie in productie en details in digitale dossiers zou je een Big Brother-gevoel kunnen bekruipen. Maar niet bij MetalTech. Wat ons betreft is menselijkheid een groot goed. We vinden het dan ook belangrijk om in alles wat we doen warmhartig te zijn. Gastvrij, belangstellend en meedenkend

Wat ga je doen?
Als CNC frezer ben je breed inzetbaar binnen je vakgebied. Je bedient en bewaakt uiteenlopende CNC-machines. Ook denk je mee over de CNC-productietechnische vraagstukken en draagt oplossingen aan. Een CNC-frezer interpreteert informatie en schrijft nieuwe CNC-programma’s, eventueel met behulp van CAM-systemen. Door middel van een grafische simulatie controleer en installeer je de programma’s in de besturing van de machine. Je zorgt tevens voor goede archivering van het CNC-programma. Op basis van werkopdrachten en technische informatie produceer je zelfstandig onderdelen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen werk.

Wat vragen wij:
* Ervaring met Mazak freesmachines en besturing
* MBO-4 werk en denkniveau of gelijkwaardig door ervaring (vakvolwassen)
* Tekening lezen
* Hanteren van meetgereedschappen
* Materiaal en gereedschapskennis
* Nauwkeurigheid
* Geen acht tot vijf mentaliteit.

Wat bieden wij:
* Diversiteit in de te maken producten
* Kleine tot middelgrote series
* Je programmeert en maakt zelf je werkstukken
* Je deelt zelf je werkzaamheden in op basis van de levertijd
* Een hoge mate van zelfstandigheid
* Meedenken wordt gewaardeerd
* Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
* Een schone werkomgeving met moderne machines

 

CNC Machine Operator

Wat ga je doen?
Je gaat meedraaien in ons productieproces. Bij MetalTech werken we met CNC-freesmachines van Mazak. Wij verwachten dat je de machine kunt bedienen, instellen, controleren en ombouwen. Het is belangrijk dat je secuur kunt werken om de kwaliteit te waarborgen. Een opleidingstraject bij het Makecenter, waar MetalTech aandeelhouder van is, behoort tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij?
* technisch geschoold
* nauwkeurig
* servicegerichte werkhouding
* flexibel en oplossingsgericht
* je weet het overzicht te behouden
* proactieve houding

Wat bieden wij?
* Diversiteit in de te maken producten
* Kleine tot middelgrote series
* Gevarieerd werk
* Meedenken wordt gewaardeerd
* Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
* Een schone werkomgeving met moderne machines

Naast een werksfeer die informeel, open en direct is, bieden wij je zeer afwisselend werk, een prima salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.
Bovendien krijg je de mogelijkheid tot in- en externe scholing op jouw vakgebied en zijn er doorgroeimogelijkheden! Je krijgt een contract voor 7 maanden dat bij gebleken geschiktheid verlengd wordt.

Interesse?
Hebben wij jouw interesse gewekt voor deze functie? Stuur dan een motivatiebrief en cv naar peter@metaltech.nl of neem contact op met Peter van Leeuwen (directeur)