Werken bij

Werken bij MetalTech

Vacature Leerling verspaningstechnoloog niveau 4

Wat ga je doen?
Als verspaningstechnoloog ben je breed inzetbaar binnen je vakgebied. Je bedient en bewaakt uiteenlopende CNC-machines. Je schrijft programma’s voor CNC- freesbanken en/of bewerkingscentra. Ook denk je mee over de CNC-productietechnische vraagstukken en draagt oplossingen aan. Een verspaningstechnoloog interpreteert informatie en schrijft nieuwe CNC-programma’s, eventueel met behulp van CAM-systemen. Door middel van een grafische simulatie controleer en installeer je de programma’s in de besturing van de machine. Je zorgt tevens voor goede archivering van het CNC-programma. Op basis van werkopdrachten en technische informatie produceer je zelfstandig onderdelen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen werk.

De mens in MetalTech
Met zoveel precisie in productie en details in digitale dossiers zou je een Big Brother-gevoel kunnen bekruipen. Maar niet bij MetalTech. Wat ons betreft is menselijkheid een groot goed. We vinden het dan ook belangrijk om in alles wat we doen warmbloedig te zijn. Gastvrij, belangstellend en meedenkend.

Functie eisen:

  • minimaal havo-diploma of mbo niveau 3 allround verspanen
  • leidinggevende capaciteit
  • affiniteit met techniek en metaal
  • actieve werkhouding
  • technisch inzicht

Leerwerktraject:
Word jij enthousiast van techniek en metaal? Heb jij leidinggevende capaciteiten? Ga dan voor een leerwerktraject bij MetalTech via OBM Midden Nederland. In onze branche werk je met de allernieuwste technieken, de modernste machines en computergestuurde apparatuur. Jij brengt de motivatie, wij zorgen voor de praktijkgerichte scholing.

Interesse?
Hebben wij jouw interesse gewekt voor deze functie? Neem dan contact op met het OBM Midden Nederland via 030-285 28 88 of mail naar info@obm-middennederland.nl. Wij brengen jou in contact met MetalTech.