MetalPack sealmachine, type 325 V/G

MetalPack sealmachine, type 325 V/G

Bewaar uw kostbare voedingsmiddelen onder beschermende atmosfeer. Sealmachine Type 325 V/G is een halfautomaat voor het vacumeren, begassen en sealen van kunststof en aluminium schalen, die worden voorzien van een hittebestendige folie. Daarmee blijven etenswaren langer vers en goed van kleur.

De 1/2 Gastronorm schaal (afmeting 325 x 265 mm) is de grootste schaal die op deze machine verwerkt kan worden. Mallen kunnen ook dubbel of meervoudig uitgevoerd worden, daarbij is de menuschaal de grootst mogelijke. Bij een dubbele mal is de temperatuur van beide zones apart instelbaar.

Leaflet

leaflet_t325vgNL_P2016.pdf

De machine is geheel opgebouwd uit roestwerende materialen, voorzien van diverse beveiligingen en heeft een bedieningspaneel binnen handbereik. Alle bij een mal (type schaal) behorende parameters (temperatuur, druk en tijd) kunnen in het geheugen opgeslagen worden en, na het wisselen, weer opgeroepen worden. Het wisselsysteem zorgt ervoor dat de mallen eenvoudig en snel te wisselen zijn. Compressor en vacuümpomp zijn in de onderkast geplaatst.

Mallen

Een mal bestaat uit een set van een onder- en een bovenmal, welke met elkaar corresponderen. De ondermal bestaat uit een draagraam en een vacuümkamer. Beide zijn afgestemd op de te sluiten schaal. Siliconenprofiel op het sluitcontour zorgt voor isolatie van de warmte en een gelijkmatige drukverdeling bij het sealen. De bovenmal bestaat uit een vacuümkamer, een sealhead met verwarming en een contourmes. Voor het produceren en testen van mallen, dient een ruime hoeveelheid monsterschalen aangeleverd te worden.

Technische specificaties

Vermogen:
Spanning:
Stroom:
Foliebreedte:
Folierol diameter:
Folierol kerndiameter:
Werktemperatuur:
Verwarmingselement:
Vacuümpomp:
Werkbereik:
Capaciteit:*
Afmetingen (b x d x h):
Verzendgewicht:

3,5 kW
220/240 Volt – 50 Hz
15 ampère
340 mm maximaal
Ø 250 mm maximaal
Ø 76 mm
100 – 180° C (instelbaar)
1,6 kW
Busch 20 m³
maximaal 325 x 265 x 80 mm (hoger in overleg)
200 – 600 cyclussen per uur
110 x 110 x 160 cm
160 Kg, exclusief mal
* Afhankelijk of er alleen gesealed behoeft te worden of dat het maximum aan vacuüm en begassing vereist wordt.


Fotoimpressie