MetalPack handsealmachine, type 290

MetalPack handsealmachine, type 290

Kunststof en aluminium schalen sluit u simpel en doeltreffend met deze machine. Met hittebestendige folie sluit u de verschillende compartimenten van elke schaal af. Dankzij de verwisselbare inlegringen kunt u verschillende soorten schalen sealen. De verwarmde sealplaat is dankzij een antiaanbaklaag makkelijk schoon te houden.

Door het speciale sluitmechanisme wordt met een lichte bediening een grote sluitdruk verkregen. De machine is hierdoor snel en makkelijk te bedienen.

Leaflet

leaflet_t290NL_P2016.pdf

Opzetstukken (optie)

De maximale diameter van een folierol voor een standaard machine is Ø 175 mm. Om gebruik te kunnen maken van rollen met grotere diameters, tot Ø 210 mm, dienen opzetstukken gemonteerd te worden. Het is noodzakelijk dit vooraf, bij het bestellen van de machine, op te geven.

Naaldrol (optie)

Standaard wordt de machine met een gladde drukrol geleverd. Indien gewenst, kan de machine geleverd worden met een drukrol welke is voorzien van naalden. Deze zorgen ervoor dat de sluitfolie geperforeerd wordt.

Adapterplaat

De adapterplaat is een aluminium plaat welke op het onderframe geplaatst dient te worden. Deze plaat is uitwendig in lijn met het onderframe en inwendig geschikt voor opname van gefreesde inlegringen. Er is een adapterplaat benodigd als er een inlegring benodigd is waarvan de schaal maximaal de menu afmetingen heeft (227 mm).

Inlegring

Inlegringen kunnen uitsluitend geproduceerd worden nadat tekening(en) en/of monsterschalen ontvangen zijn. De gefreesde inlegring dient op de ondertafel of de adapterplaat geplaatst te worden. Er is een adapterplaat benodigd als er een inlegring benodigd is waarvan de schaal maximaal de menu afmetingen heeft. ( 227 mm). De onderzijde van de inlegring correspondeert met de ondertafel of de adapterplaat, de bovenzijde met de te sluiten schaal. Elke inlegring is voorzien van een siliconensnoer, welke zorgt voor ondersteuning op de juiste plaatsen en tevens een isolerende werking heeft. Voor elk type schaal is een andere inlegring benodigd. De inlegringen zijn gemakkelijk uit te wisselen.

Technische specificaties

Vermogen:
Spanning:
Stroom:
Foliebreedte:
Folierol diameter:
Folierol kerndiameter
Werktemperatuur:
Afmetingen (b x d x h):

Verzendafmetingen:
Verzendgewicht:

1,7 kW
220/240 Volt – 50/60 Hz
7,2 ampère
290 mm maximaal
Ø 175 / Ø 210 mm maximaal
Ø 76 mm
100 – 200° C (instelbaar)
geopend, 40 x 50 x 51 cm
gesloten, 40 x 60 x 20 cm
66 x 48 x 30 cm
25 Kg

Fotoimpressie